Saltar a continguts

Artesans de Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Història

Inici de l'associació
Història

Al desembre de 2005 vàrem començar trobar-nos un grup d'artesans amb inquietuds semblants: mostrar-nos els productes, intercanviar experiències i buscar una col·laboració interdisciplinària. El principal punt d'unió era que tots nosaltres elaboràvem els nostres productes d'una mateixa manera: artesanalment.

Neixen dues necessitats:
1. Trobar un punt de sortida per a la venda dels nostres productes. Si l'artesà no ven els seus productes no pot continuar creant originalitats gaire temps.
2. Donar a conèixer el que és un producte artesà. Des de el seu origen on intervé la part de concepció i la selecció de les tècniques més adequades, on hi arriba a traves de la experimentació, per tal de poder realitzar-lo. La recerca constant d'originalitat i experimentació amb els materials.


El desembre de 2006 vem celbrar el nostre primer aniversari com a entitat associativa sense ànim de lucre i l'inici del mercat d'artesans.

Des del gener del 2010 hem ampliat l'associació i tenim un lloc fix d'exposició i venda dels nostres productes; la Plaça Quatre Cantons de Sant Cugat del Vallés. Per conèixer les dates consulteu l'Agenda.